© Copyright 2012-2013 080 Ltd Some rights reserved Design by 080 Ltd.
080 ООД предлага дизайнерски услуги в архитектурата и перифериите на инвестиционното проектиране, а също и в по-широк аспект (графичен, промишлен и уеб дизайн):
  • МЕБЕЛЕН ДИЗАЙН
Повишете функционалността, естетиката и комфорта в дома и офиса като ги обзаведете с индивидуално изработени проекти за мебели, които най-ефективно и стилно ще отговорят на потребностите Ви.
  • ИНТЕРИОРНИ ПАНА
Внесете нови емоции в интериора, като декорирате жилището или офиса с индивидуално изготвени интериорни пана, съобразени с Вашия вкус.
  • РЕКЛАМНИ ТАБЕЛИ И НАДПИСИ
Заедно ще изберем най-подходящото пространствено оформление, оригинален и запомнящ се дизайн за рекламните елементи на Вашия бизнес. Изготвяме и проектната документация необходима за узаконяване в съответната община.
  • ФИРМЕН ДИЗАЙН (фирмено лого, печат, брошури, презентации и др.)
Нашият екип ще допренесе за най-доброто представяне на Вашия биснес, чрез изготвяне на дизайн за различни рекламни материали и фирмени презентации.
  • ДИЗАЙН НА ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦИ
Разпознаваемият дизайн и подходящата структура на Вашия корпоративен, бизнес или личен уеб сайт, електронен магазин или виртуален офис са гаранция за развитие и утвърждаване на Вашите дейности и начинания.